7print.bg = 1 принтиране + 2 плотиране + 3 подвързване + 4 чаши + 5 тениски + 6 книгоиздаване + 7 рекламни м-ли 088 682 47 47
Категории
365 молитви за всеки ден, 2010г.

365 молитви за всеки ден, 2010г.

Сумата се прибавя директно в кошницата
8.00лв


Когато се готвиш да посетиш света литургия на празнични дни, сутрин не бива да ядеш нищо, за да може на гладно да поемеш благословената нафора.

Почитай светия кръст! Не се срамувай да се кръстиш, защото кръстният знак те предпазва от злини през целия ден. С това ти ще дадеш израз на твоята почит и любов към светия кръст. Прекръствай се не само пред иконите в храма, но и всеки път, когато минаваш покрай храм. Прекръствай се вечер преди лягане - за здрав и спокоен сън, и сутрин след събуждане - за успех през деня. Прекръствай се винаги, когато почувстваш нужда. Носи кръстче на врата си или някъде близо до сърцето си.

Хубаво е у дома да имаш поне една икона - без значения на кой светия. Сложи я на източна стена и окачи малко кандило пред нея. Пали го винаги, когато се молиш, и задължително в неделя и на празниците.

Спазвай църковните пости, когато имаш възможност и когато здравето ти позволява. Причестявай се редовно. В трудни мигове отваряй Библията и прочитай по няколко страници.

Старай се да бъдеш добър и справедлив, овладявай гнева си и не се стеснявай да поискаш прошка, когато смяташ, че си засегнал или нагрубил някого.

Вечер, преди сън, припомни си събитията от изминалия ден и прецени как си се държал. Ако си се провинил, помоли се за прошка в молитвата си и обещай да не повтаряш грешката си.
 За повече информация: 088 682 47 47

`