7print.bg = 1 принтиране + 2 плотиране + 3 подвързване + 4 чаши + 5 тениски + 6 книгоиздаване + 7 рекламни м-ли 088 682 47 47
Категории
90 Дневна Диета кулинарен дневник първа част

90 Дневна Диета кулинарен дневник първа част

Сумата се прибавя директно в кошницата
7.00лв


ПРЕДГОВОР
Програмата за 90-дневната диета Рина 90 се развиваше постепенно и се обогатяваше от положителния опит на многобройните хора, използвали нашето ръководство. Всичко започна през 2000 година, когато в списание „Рина", списвано от нашето издателство, беше публикувана първата статия за разделното хранене („Митология на успешното отслабване", д-р Щефан Челан). Ентусиазираните читатели, подтикнати от своя успех, започнаха да ни задават многобройни въпроси, свързани с прилагането на диетата, като предимно се интересуваха от списъка с ястията. Това стана повод придобитият опит да бъде поместен в кратко, практично, ефикасно и лесно за ползване ръководство както по съдържание, така и по оформление. До оригиналното издание се наредиха доста преводи на различни чужди езици.

Прилагащите програмата за 90-дневната диета Рина 90 много често обменят опит, рецепти и идеи за прекрояване на диетата в различните форуми в интернет. Радва ни фактът, че е забавно да се храниш по програмата на нашата диета. Впрочем и след публикуването на първото ръководство възникнаха някои въпроси, които се IV J повтаряха непрекъснато, затова публикувахме допълнено издание на ръководство-• то, обогатено с обяснения, съвети и идеи, които със сигурност ще са ви от полза по време на диетата. Въпросите, които бяха задавани най-често, се отнасяха предимно за храненето. Като че ли всички забравяха за физическата активност, която при натрупаните килограми има много по-голямо значение, отколкото храната. Ето защо не забравяйте за нуждата от движение!
Опитът на хората, прилагали диета, показва, че за оптималното телесно тегло са важни две неща: отслабването и, разбира се (много по-съществено), задържането на теглото. Ето защо първото ръководство, което е посветено на отслабването, е последвано от второ, чиято цел е задържане на телесното тегло. Ако искате да се лишите, да речем, от 6 кг или дори от по-малко, за вас ще е достатъчно да използвате второто ръководство за отслабване. Първата част е предназначена само за периода на отслабване: помнете, че отслабването е процес, който натоварва организма. Не бързайте и не продължавайте диетата веднага след първите 90 дни. Само новите навици могат да ви донесат нови резултати. Ако след 90-те дни се върнете към предишните си навици на хранене, постепенно ще си върнете и старите резултати. За да не се стигне до това, преминете към втората част от програмата на 90-дневната диета Рина 90 (ръководство за задържане на телесното тегло) и се придържайте към него ежедневно.

`