7print.bg = 1 принтиране + 2 плотиране + 3 подвързване + 4 чаши + 5 тениски + 6 книгоиздаване + 7 рекламни м-ли 088 682 47 47

Технология и машини

Плотиране на чертежи, плакати и постери, календари и др.:
Мастилено-струйните ни плотери Canon от серията imagePROGRAF и TX  работят до широчина 1065 мм.. Резултатите върху фотохартия са зашеметяващи, а при чертежите по време на печатането 8-цветната система с багрилни и пигментни мастила на Canon осигурява резки и фини линии с точност от +/- 0,1% и минимална ширина на линията от 0,02 mm.  Огромен плюс на нашата система за широкоформатен печат е, че те са издръжливи на външни условия (слънце, дъжд). 

Принтиране
Разполагаме с над 20 копирни машини с марка ''Konica Minolta Pro'', печатащи над 90стр. в минута. Повечето от тях имат вградени функции като автоматично защипване с телбод, прегъване на книжки, 2 или 4 дупки и др.

Тениски:
Взависимост от текста, изображението и цвета текстил използваме два варианта на печат : директно впръскване и посредством фолио.
При директното впръскване мастилата попиват във материята и се получава зашеметяващ ефект. Печатът не се усеща на допир и стои като заводско производство. Мастилата са на водна основа и са напълно безвредни. Фолио варианта е тип ''лепенка'' и има по-дълъг живот при пранета и носене.

Чаши и сувенири:
Използваме сублимационен печат т.е. мастилата се превръщат от твърдо в газообразно състояние и посредством температура се нанасят върху плоскостта.

Принтиране, флаери, визитки:
Използваме най-висок клас производствени машини Konica Minolta, чиято скорост е 100 стр./минута и по този начин можем да реагираме изключително експресно на всяка една Ваша поръчка.

Фотоснимки:
Използваме професионални принтери с марката Epson с 
MicroPiezo печатаща глава, коята е гаранция за директен фотореалистичен печат и качество.

Довършителни дейности:
Разполагаме с професионални машини за подвързване с пластмасови и метални спирали, машина за термо-лепене на учебници и книги, машини за ламиниране, както и гилотина и широкоформатни ролкови ножове.

Експресна работа, внимание към всеки клиент и ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСКИ ЦЕНИ - убедете се сами!

`